Kirpputorit

MLL Tapiolan huippusuositut kirpputorit pähkinänkuoressa

 

MLL Tapiolan yhdistys järjestää kirpputorit 4 kertaa vuodessa: kahdesti keväisin ja kahdesti syksyisin. Täyden palvelun kirpputorimme tarjoavat oivan tavan kierrättää lasten- ja nuorten vaatteet, lastenhoitotarvikkeet, lelut ja äitiysvaatteet. 


MLL Tapiolan kirpputorit ovat täyden palvelun kirpputoreja, jonne otamme myyntiin jäsentemme tarpeettomaksi jääneitä lasten- ja nuortenvaatteita, lastenhoitotarvikkeita, leluja, kenkiä, äitiysvaatteita jne. Myyjät hinnoittelevat itse tuotteensa ja MLL Tapiolan talkooväki huolehtii tavaroiden myynnistä, sekä myymättömien tavaroiden kasaamisesta myynnin jälkeen. Korvauksena myyntipaikasta otamme 25 % provision. Yhdistyksen saama tuotto käytetään mm. perhekahviloiden ja jäsentapahtumien hyväksi.

Kirpputorimme perustuvat laadukkaaseen tarjontaan sekä helppoon ostamiseen. Vaatteet ja kengät lajitellaan koottain, ja leluille sekä tarvikkeille on omat myyntipöytänsä. Vaatteiden kokohaarukka on noin 56 - 170 cm ja lisäksi myynnissä on äitiysvaatteita. 

Kirpputorin yhteydessä on yleensä kahvio, jossa myynnissä kahvia sekä leivonnaisia. Usein nämä kahviot ovat esim. kirppispaikkana toimivan koulun jonkun luokan varainkeruun väline. 

 

Kysyttävää kirppiksistä? 
kirppikset.mlltapiola@gmail.com 

Yhteistyössä Pelican Storage Kilo