Kirpputorit

Kevään 2019 kirppikset tulossa:

su 3.3. klo 10:00 - 12:30 Sepon koululla (Sepontie 4, Espoo)

su 31.3. klo 10:00 - 12:30 Toppenlundin koululla (Toppelundintie 15, Espoo)

MLL Tapiolan huippusuositut kirpputorit pähkinänkuoressa
MLL Tapiolan yhdistys järjestää kirpputorit kahdesti keväisin ja kahdesti syksyisin. Kirpputorimme ovat muunneltuja itsepalvelukirpputoreja, jonne otamme myyntiin jäsentemme tarpeettomaksi jääneitä lasten- ja nuortenvaatteita, lastenhoitotarvikkeita, leluja, kenkiä, äitiysvaatteita jne. Myyjät hinnoittelevat itse tuotteensa ja MLL Tapiolan talkooväki huolehtii tavaroiden myynnistä, sekä myymättömien tavaroiden kasaamisesta myynnin jälkeen. Korvauksena myyntipaikasta otamme 25 % provision. Yhdistyksen saama tuotto käytetään mm. perhekahviloiden ja jäsentapahtumien hyväksi.

Kirpputorimme perustuvat laadukkaaseen tarjontaan sekä helppoon ostamiseen. Vaatteet ja kengät lajitellaan koottain, ja leluille sekä tarvikkeille on omat myyntipöytänsä. Vaatteiden kokohaarukka on noin 56 - 170 cm ja lisäksi myynnissä on äitiysvaatteita.

Kirpputorin yhteydessä on kahvio, jossa myynnissä kahvia sekä leivonnaisia.

Myyjäksi ilmoittautuminen kevään kirppareille on päättynyt.
Mikäli täytit ilmoittautumislomakkeen, tarkkaile sähköpostiasi. Lähetämme kaikille myyjäksi ilmoittautuneille vastauksen myyjäpaikan saamisesta sähköpostitse. Muistathan, että ilmoittautumislomakkeen täyttäminen ei vielä takaa myyjäpaikkaa. Myyjäpaikkoja on n. 50 per kirpputori ja etusijalla paikkojen jakamisessa ovat yhdistyksemme jäsenet sekä talkoojat.

Jos et tällä kertaa ehtinyt mukaan, yritä uudelleen syksyllä. MLL Tapiolan kirppareita on kahdesti lukukaudessa.

Yhteistyössä Pelican Storage Kilo