Kirpputorit

Kevätkirppis järjestetään pitkän tauon jälkeen 24.4.2022 Tapiolan koululla!

MLL Tapiolan huippusuositut kirpputorit pähkinänkuoressa

 

MLL Tapiolan yhdistys järjestää kirpputorit 4 kertaa vuodessa: kahdesti keväisin ja kahdesti syksyisin. Täyden palvelun kirpputorimme tarjoavat oivan tavan kierrättää lasten- ja nuorten vaatteet, lastenhoitotarvikkeet, lelut ja äitiysvaatteet. 


MLL Tapiolan kirpputorit ovat täyden palvelun kirpputoreja, jonne otamme myyntiin jäsentemme tarpeettomaksi jääneitä lasten- ja nuortenvaatteita, lastenhoitotarvikkeita, leluja, kenkiä, äitiysvaatteita jne. Myyjät hinnoittelevat itse tuotteensa ja MLL Tapiolan talkooväki huolehtii tavaroiden myynnistä, sekä myymättömien tavaroiden kasaamisesta myynnin jälkeen. Korvauksena myyntipaikasta otamme 25 % provision. Yhdistyksen saama tuotto käytetään mm. perhekahviloiden ja jäsentapahtumien hyväksi.

Kirpputorimme perustuvat laadukkaaseen tarjontaan sekä helppoon ostamiseen. Vaatteet ja kengät lajitellaan koottain, ja leluille sekä tarvikkeille on omat myyntipöytänsä. Vaatteiden kokohaarukka on noin 56 - 170 cm ja lisäksi myynnissä on äitiysvaatteita. 

Kirpputorin yhteydessä on yleensä kahvio, jossa myynnissä kahvia sekä leivonnaisia. Usein nämä kahviot ovat esim. kirppispaikkana toimivan koulun jonkun luokan varainkeruun väline. 

 


Ilmoittautuminen myyjäksi 

Huom! Ilmoittautuminen myyjäksi aukeaa keskiviikkona 30.3.2022 klo 00:00 ja on auki lauantaihin 2.4. klo 23:59 saakka. Etusija myyjäpaikkaan on MLL jäsenillä.


Ilmoittaudu myyjäksi täyttämällä ilmoittaumislomake. Myyjäpaikkoja on jaossa noin 50 kpl per kirpputori ja etusijalle asetamme:

  • MLL Tapiolan yhdistyksen jäsenet
  • henkilöt, jotka toimivat kirpputorin talkoilijoina


Ohjeita myyjälle / Kirppiksiemme toimintamalli

  1. Myyjäksi voi ilmoittautua vain yhdelle kirpputorille.
  2. Myyjät tuovat valmiiksi hinnoittelemansa kirppistavarat paikalle edellisenä päivänä, LAUANTAINA, ja purkavat ne koon mukaan etukäteen merkityille myyntipöydille talkoolaisten avustuksella.
  3. Kirppis alkaa SUNNUNTAINA klo 10:00 ja päättyy klo 12:30.
  4. Myyjät noutavat rahat ja mahdolliset myymättä jääneet, talkoilijoiden valmiiksi pussittamat tavarat SUNNUNTAINA klo 15:00.

On sekä myyjien että yhdistyksen etu, että kirpputoriemme maine luotettavana hyvälaatuisen tavaran kirppiksenä säilyy. Pyydämme huomioimaan, että myyntiin tuotavat vaatteet/tavarat ovat ehjiä ja siistikuntoisia.

Lisäksi rajaamme kirpputorille tuotavan tavaramäärän: maksimissaan kaksi (2) jätesäkillistä/ kaksi (2) Ikea-kassillista tavaraa per myyjä. Lisäksi voi olla muutama yksittäinen isompi tavara.

Tarkemmat ohjeet ja myyntivinkkejä lähetetään myyjille ilmoittautumisen jälkeen.


 

Kysyttävää kirppiksistä? 
kirppikset.mlltapiola@gmail.com 

Yhteistyössä Pelican Storage Kilo