Ilmoittaudu myyjäksi

Ilmoittautuminen kirpputoreille myyjäksi

Kirpputorimme tarjoavat oivan tavan kierrättää lastenvaatteet, lastenhoitotarvikkeet, lelut ja äitiysvaatteet. Myyjäpaikkoja on jaossa noin 50 kpl per kirpputori ja etusijalle asetamme:

• MLL Tapiolan yhdistyksen jäsenet
  • henkilöt, jotka toimivat kirpputorin talkoilijoina

Ohje

Ilmoittautuminen 2.10. järjestettävälle kirpputorille on päättynyt.

Ilmoittautuminen  myyjäksi on avoinna la XX.X. klo 00:00 alkaen pe XX.X. klo 23:59 saakka. .Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake (ilmoittautumisaikana lomake näkyvissä tämän sivun alaosassa).

• Huom! Myyjäksi voi ilmoittautua vain yhdelle kirpputorille.
  • Pakolliset kohdat on merkitty punaisella tähdellä.
  • Kun olet täyttänyt lomakkeen, lähetä tiedot painamalla Lähetä-nappulaa.
  • Lomakkeessa kysytään MLL:n jäsennumeroa, joten etsi tieto valmiiksi.

Useana vuotena halukkaita myyjiä on ollut enemmän kuin olemme voineet tilojen puolesta ottaa vastaan eli takuuta myyjäpaikasta emme voi antaa. Yritämme toki saada mahtumaan niin monta myyjää kuin mahdollista.

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille vastauksen myyjäpaikasta sähköpostitse mahdollisimman pian. Muistathan, että ilmoittautumislomakkeen täyttäminen ei vielä takaa myyjäpaikkaa.

Kysyttävää kirppareiden myyjäasioista?
Ongelmia ilmoittaumisessa?