Perhekahvilat

Oletko perhevapaalla tai hoidatko kotona pieniä lapsia? Perhekahvila on juuri Sinua varten! Kahvilassa kohdataan muita lasten kanssa liikkuvia aikuisia, leikitään, puuhaillaan ja jutellaan aamukahvin äärellä. Mukaan tarvitset vain itsesi, lapsesi ja kolikon aamupalakassaan. Paikalla on seuraa, leluja, ohjelmaa ja aamiaista.

Suur-Tapiolan alueella kahvitellaan maanantaisin Laajalahden olohuoneessa ja Tapiolan asukaspuistossa, ja torstaisin Mankkaalla. Isäkahvila on tiistaisin auki klo 10-12 Mankkaan asukaspuistossa. Mukaan voit tulla aukioloaikana koska vain. 

Perhekahvilat toimivat vapaaehtoisvoimin. Mukava homma ei vaadi mitään erityistaitoja. Jos lapsi sairastuu, kahvilaa pitää joku toinen tai ovet ovat sinä aamuna kiinni. 
 

Perhekahviloiden viestintää myös Facebookissa: MLL Tapiolan yhdistys 

 

Mikäli sinua kiinnostaa perhekahviloiden vetäjän rooli, ota yhteyttä nykyisiin vetäjiin (yhteystiedot löytyvät kunkin perhekahvilan omalta sivulta). Varmistetaan yhdessä perhekahvilatoiminnan jatkuvuus! Jos olet joka tapauksessa yleensä paikalla, liity ihmeessä vetäjärinkiin! 


 

Kuva MLL/Matti Matikainen