Perhekahvilavetäjäksi

Perhekahvilavetäjä huolehtii perhekahvilatapaamisten sujuvuudesta. Tapaamispaikasta riippuen hänen tehtäviinsä kuuluu mm. ovien avaaminen ja lukitseminen, kahvin keittäminen ja aamiaisen esille laittaminen, siitä huolehtiminen että ensikertalaisetkin löytävät juttuseuraa, sekä sen varmistaminen että lelut ja pelit kerätään kokoontumisen päätteeksi takaisin paikoilleen. Hän voi myös halutessaan sopia perhekahvilaan erikoisohjelmaa, kuten lastentarvike-esittelyjä tai retkipäiviä. Tärkeintä on, että perhekahvilavetäjällä on motivaatio käydä säännöllisesti perhekahvilassa.

Perhekahvilalla on hyvä olla pari vastuuhenkilöä kerrallaan, jolloin sairastumiset tai satunnaiset muut menot eivät estä perhekahvilan järjestämistä. 

Mikäli sinua kiinnostaa perhekahviloiden vetäjän rooli, ota yhteyttä hallitukseen tai nykyisiin perhekahvilavetäjiin (yhteystiedot löytyvät kunkin perhekahvilan omalta sivulta, vasen valikko). Varmistetaan yhdessä perhekahvilatoiminnan jatkuvuus! Jos olet joka tapauksessa yleensä paikalla, liity ihmeessä vetäjärinkiin! 

Tervetuloa mukaan! 

 

Kuva MLL/Matti Matikainen