Liittymällä MLL Tapiolan jäseneksi vaikutat oman alueesi lapsiperheille tärkeisiin asioihin ja tuet yhdistyksen toimintaa.

Valtakunnalliset MLL-jäsenedut >>
Liity jäseneksi >>

Jäsenyys


Jäsenyys

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienen puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa. Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin on hyvä kaikenikäisille.

Valtakunnallisesti MLL:a on noin 87 000 jäsentä ja yli 500 paikallisyhdistystä ympäri Suomea.

Liittymällä MLL Tapiolan jäseneksi vaikutat lapsiperheille tärkeisiin asioihin ja tuet yhdistyksen toimintaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Tapiolan paikallisyhdistyksessä on melkein 500 eri-ikäistä jäsentä. Liity sinäkin! 

 

Jäsenedut

Jäsenemme saavat kaikki MLL:n valtakunnalliset edut käyttöönsä sekä joitakin paikallisia jäsenetuja kuten alennetun jäsenmaksun, etusijan kun jaamme kirppistemme myyjäpaikkoja sekä alennetut hinnat yhteisiin kulttuuritapahtumiin. Jäsenenä olet mukana tukemassa MLL:n työtä valtakunnallisesti, meidän paikallisjaostomme työtä alueemme lasten ja perheiden hyväksi, yhteistyötämme paikallisten yhteisöjen kanssa ja mahdollistamassa yhdistyksemme hyväntekeväisyystoimet. 


Jäsenmaksut

Aikuiset: 23 €
Nuoriso (15 - 17v.): 11,50 €
Lapset (0 - 14v): 0 € (Lapsi voi huoltajan suostumuksella liittyä jäseneksi)

 


Muutokset jäsentietoihin

Onko yhteystietosi muuttunut? Jäsenen muuttaessa osoite päivittyy automaattisesti parissa kuukaudessa tavallisen postiin tehtävän muuttoilmoituksen kautta. MLL:n paikallisyhdistys ei automaattisesti vaihdu muuton myötä, joten mikäli haluat vaihtaa eri paikallisyhdistykseen, tee siitä ilmoitus meille. 

Sinua palvelee myös MLL:n valtakunnallinen jäsenpalvelu: 
puh. 075 324 5540 (arkisin klo 9 - 12), jasenpalvelu(at)mll.fi