TerhoKerho

Mikä on TerhoKerho? 

MLL:n ja SPR:n yhteisenä hankkeena toteutettava TerhoKerho on kaikille avoin ja maksuton sukupolvien kohtaamispaikka, jonne ovat tervetulleita kaikki lapset ja aikuiset. Toiminta on suunnattu erityisesti 5 – 10 -vuotiaille lapsille ja eläkeläisille. TerhoKerhossa eri ikäiset voivat kohdata yhteisen tekemisen parissa: leikkiä, askartelua ja muuta mukavaa yhteistä puuhaa. Kävijät voivat myös itse vaikuttaa siihen, mitä tehdään. Lue lisää TerhoKerhosta osoitteessa www.leikkipaiva.fi/terhokerho 
 

Meidän TerhoKerho

Meidän Terhokerhossa pelataan pelejä, leikitään, lauletaan ja nautitaan yhdessä olosta. Tapahtumat ovat hyvin vapaamuotoisia ja kaikille avoimia. Terhokerho toimii vapaaehtoisten vetäjien voimin. Kerhossa tarjolla pientä naposteltavaa. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua mukaan. 

Tervetuloa mukaan! 

 

Terhokerho ilmoittelee myös MLL Tapiolan facebook-sivulla osoitteessa
https://www.facebook.com/mlltapiola/ 

 

Mikäli sinulla on ideoita tai kysymyksiä kerhon toimintaan liittyen, ota yhteyttä sähköpostitse: 
terhokerhotapiola@gmail.com 

 

Lisää vapaaehtoisia vetäjiä tarvitaan! 

Oletko sinä mielelläsi eri-ikäisten ihmisten kanssa? Pidätkö lapsista? Haluaisitko harrastuksen, jossa voit olla hyödyksi ja antaa aikaasi muille? Lisää vapaaehtoisia kerhovetäjiä otetaan ilolla toimintaan mukaan! Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet saavat tehtävään perehdytyksen ja vapaaehtoiset toimivat aina pareittain. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse!

Otathan yhteyttä yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen, jos olet kiinnostunut toimimaan kerhon vetäjänä. Terhokerhon toiminta ei voi jatkua ilman vapaaehtoisia ohjaajia! :-) 

Kuvat MLL/Matti Matikainen
PDF-tiedostoTerhokerho_TuleMukaan_Vapaaehtoiseksi_Kevat2018.pdf (616 kB)
Tule mukaan vapaaehtoiseksi kerhovetäjäksi