Laajalahden perhekahvila

Osoite:

Laajalahden kirjaston alakerta,
Kurkijoentie 24 (sisäänkäynti takapihalta)

Aika:

PERHEKAHVILATOIMINTA KESKEYTETTY TOISTAISEKSI KORONAVIRUKSEN VUOKSI Maanantaisin klo 9:30 - 11:00

MLL:n kaikille avoin leikkihetki maanantaisin klo 9.30-11 Laajalahden kirjaston alakerran kerhotilassa, os Kurkijoentie 24. Kulku kerhotilaan rakennuksen takaa. Perhekahvilasta löytyy lapsille leluja ja kavereita sekä vanhemmille juttuseuraa. Tervetuloa myös isovanhemmat, lastenhoitajat, kummit ja kaimat.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Kahvilassa on tarjolla kahvia, teetä, mehua ja maissinaksuja. Toisinaan tarjoamme kevyen aamiaisen, tällöin on vapaaehtoinen aamiaismaksu 1 eur per perhe. (Seuraa tiedotusta.)

Kerhossa on usein ohjelmaa, esim lastenkirjojen uutuuksien esittelyä, vaatekutsuja tai sosiaaliohjaajien vierailu. Järjestämme myös syksyllä valokuvauksen, jossa voi kuvata lapsikuvia, sisaruskuvia, kaverikuvia, perhekuvia,..

Perhekahvila tiedottaa:

fb:       Laajalahden lapsiperheet