Mankkaan perhekahvila

Aika: torstai klo 9:30 - 11:00
Paikka: Mankkaan asukaspuisto, Vanhan-Mankkaankuja 2A, 02180 Espoo
Yhteystiedot: mllperhekahvila.mankkaa@gmail.com

Perhekahviloihin ovat kaikki tervetulleita!
Perhekahvilassa tutustut paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Osallistuminen on maksutonta. Tarjolla aamupalaa vapaaehtoinen maksu 1 € / perhe.

Mukaan voi kahvilan aukioloaikana tulla milloin vain. Perhekahvilan päätteeksi voi halutessaan myös lounastaa (omia eväitään), syöttötuoleja on muutamia. Huom! Tilojen tulee kuitenkin olla tyhjät klo 11:30 mennessä.

Tiedotamme perhekahvilan aukiolosta ja mahdollisista viime hetken muutoksista MLL Tapiolan facebook-sivulla, joten kannattaa likettää sitä: MLL Tapiola

Lämpimästi tervetuloa mukaan uudet ja vanhat kävijät!

Terveisin
 Nonnu & Karoliina

Syksyn 2019 kahvilapäivät

29.8 Perhekahvila

5.9 Perhekahvila

12.9 Perhekahvila

19.9 Perhekahvila

26.9 Perhekahvila

3.10 Perhekahvila

10.10 Perhekahvilassa Sari Vannas kertomassa lantiopohjanlihasten kuntoutuksesta ja erkaumasta.

17.10 Perhekahvila: Me&i - vaate-esittely

24.10 Perhekahvila

31.10 Perhekahvila

7.11 Perhekahvila

14.11 Perhekahvila

21.11 Perhekahvila: Sosiaaliohjaaja paikalla

28.11 Perhekahvila

Haluaisitko sinä tulla mukaan vapaaehtoiseksi pyörittämään kanssamme perhekahvilaa?
Me vapaaehtoiset huolehdimme mm. kaupassa käymisestä, aamiaisen esillelaittamisesta ja perhekahvilan päätteeksi katsomme, että tilat jäävät siistiin kuntoon seuraaville tulijoille (toki loppusiivoukset hoidetaan aina porukalla kaikkien kävijöiden kesken).

Jos kiinnostuit, niin tule rohkeasti nykäisemään hihasta vetäjiä kahvilassa tai lähetä sähköposti ylläolevaan osoitteeseen niin kerromme lisää.