Vapaaehtoistoiminnasta

Tule mukaan MLL Tapiolan yhdistyksen toimintaan! Etsimme alati lisää aktiiveja mukaan toimintaamme. Pyöritämme vapaaehtoisvoimin perhekahviloita, järjestämme kirpputoreja ja muita tapahtumia. Tämä ei olisi mahdollista ilman ihania vapaaehtoisiamme. Mikäli sinua kiinnostaa vapaaehtoistyö alueemme lasten, nuorten ja perheiden hyväksi, otathan yhteyttä! Tule mukaan kehittämään toimintaamme mukavassa porukassa! 

Mukaan yhdistyksen hallitukseen


Mitä MLL:n paikallisyhdistyksen hallituslaiset tekevät käytännössä? 
Paikallisyhdistyksen hallitus vastaa yhdistyksen toiminnan suunnittelusta. Hallituslaiset myös osallistuvat talkoolaisina yhdistyksen tapahtumiin ja edustavat yhdistystä erilaisissa tilaisuuksissa.

Hallitus kokoontuu tarpeen mukaan n. 5 - 8 kertaa vuodessa. Hallituksen kokousten lisäksi yhdistyksen toimintaa valmistellaan ja organisoidaan tarpeen mukaan sähköisesti. Pääsääntöisesti tilaisuuksiin on mahdollista ottaa tarvittaessa lapset mukaan.

Hallituksen jäsenille on jaettu eri vastuualueita, kuten puheenjohtaja, rahastonhoitaja, sihteeri, perhekahvilavastaava, jäsenvastaava ja tiedotusvastaava. Vastuualueisiin liittyviin tehtäviin saattaa kuulua mm. tapahtumien järjestämistä, aktiivista yhteydenpitoa oman vastuualueen yhteistyökumppaneihin, yhdistyksen www-sivujen ylläpitotehtäviä jne. Vapaaehtoistyötä tehdään kuitenkin oman ehtimisen ja jaksamisen mukaan. 

Hallituksen jäsenet valitaan yhdistyksen syyskokouksessa. 

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä ja kysy lisää! 


 

Muut vapaaehtoistyön muodot 

Vapaaehtoistyön tekeminen voi olla muutaman tunnin talkookeikka mukavassa seurassa tai omaan ajankäyttöön sopivaksi räätälöity harrastus. Tehtäviin on mahdollista saada tukea ja koulutusta yhdistyksemme kautta. Jo pienelläkin panoksella voit olla avuksi! 

Vapaaehtoistoiminta löytää jatkuvasti uusia muotoja, ja myös MLL:lla on vapaaehtoistoiminnan muotoja, joita yhdystyksemme piirissä ei tällä hetkellä ole. Auttaa voi monella tavalla, vaikka maalaamalla seinää, kunnostamalla nukenrattaita, neulomalla pipoja, jakamalla mainoksia tai toimimalla vertaistukiryhmässä. Voisitko vetää Terhokerhoa tai läksyrinkiä? Kerro meille, mitä haluaisit tehdä, niin katsotaan yhdessä, voimmeko auttaa puitteiden järjestämisessä.

Jätä yhteystietosi alle ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. 

Mukaan vapaaehtoistyöhön

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.